Marea întrebare, după ce Israela a murit: unde este Liviu Arteni? Imagini șocante cu acesta căutând prin gunoaie!

+6 click pentru
galerie

Ce se întâmplă cu Liviu Arteni, după ce Israela a murit. © Facebook

După ce milionara Israela Vodovoz a murit, mulți oameni au început să se întrebe ce se întâmplă cu Liviu Arteni, fostul soț al acesteia.

După ce Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, în anul 2016, fostul partener de viață al Israelei părea să meargă din rău în mai rău!

Liviu Arteni a plecat în străinătate, începând o viață nomadă și trăind de pe o zi pe alta pe meleaguri străine. În iulie 2017, au ieșit la iveală imagini șocante care îl înfățișează pe Liviu Arteni scormonind prin tomberoane, în Cannes.

De atunci, informații despre Liviu au fost rare și vagi. A locuit o perioadă în Spania, iar, scrie stirilekanald.ro, tot în Spania s-ar fi aflat și în ultima perioadă.

Părintele Liviu Burlacu, preotul care a avut grijă de fostul soț al milionarei pe perioada în care se afla la dezalcoolizare, a declarat pentru sursa citată că ultima oară când a vorbit cu Liviu Arteni, acesta se afla în Alicante, Spania.

Lucrul bizar este faptul că, în decembrie 2017, s-a aflat că Israela a dorit să vândă pensiunea sa și a soțului pentru a cumpăra o casă în Alicante. Dată fiind separarea celor doi, este o coincidență stranie faptul că Liviu Arteni s-a stabilit în aceeași zonă.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baia apartamentului său, în noaptea de 9 martie, după ce nimeni nu mai dăduse de ea. Avocata milionarei și vecinii au alertat autoritățile, care au intrat cu forța în casă. Israela a murit după o luptă cu astmul, boala care a forțat-o să se izoleze. Trupul Israelei va fi ridicat de la IML în cadrul zilei de astăzi, după care va fi transportat către un avion cu destinația Israel, unde va fi înmormântată de cei doi copii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro