Margherita de la Clejani și Peter, lipiți unul de altul în club! Vezi imagini EXPLICITE cu momentul în care libanezul a cucerit-o pe cântăreață

Vestea că între Margherita de la Clejani și Peter Kai, fostul iubit al Simonei Trașcă se petrece ceva a surprins întreaga lume a showbiz-ului, cântăreața fiind una dintre tinerele din lumea muzicii extrem de pretențioase când vine vorba de bărbați.

Cu toate acestea, se pare că Peter a reușit să ajungă repede la inima Margeheritei de la Clejani. Astfel, în weekend, după ce au mers împreună într-un restaurant de lux din București unde s-au ospătat cu bucate alese, cei doi au dat o ”fugă” și într-unul dintre cluburile de lux din Capitală, loc în care s-au răsfățat cu băuturi care mai de care mai scumpe la una dintre mesele VIP de acolo.

Iar în imaginile obținute de acolo, se observă clar că între Peter și Margherita există ”ceva”, că cei doi sunt extrem de apropiați și că savurează îndelung prezența celuilalt. De altfel, martorii din acea seară ne-au dezvăluit că cei doi au fost nedezlipiți unul de celălalt, ciocnind nenumărate pahare de șampanie și dansând înfocați unul cu celălalt.


”Peter este înnebunit după ea, e convins că și-a întâlnit jumătatea. Iar Marga simte și ea fluturași în stomac, mai ales că se văd aproape zi de zi, merg la restautrante care mai de care mai discrete și mai scumpe și își petrec ore bune împreună, vorbind. Sunt nedezlipiți, chiar dacă se feresc de toată lumea”, ne-a spus un amic apropiat al celor doi.

Citește și:

Margherita de la Clejani, întâlnire la ceas de seară! Simona Traşcă va înnebuni când va vedea imaginile ASTEA

Margherita de la Clejani, întâlnire la ceas de seară! Simona Traşcă va înnebuni când va vedea imaginile ASTEA


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro