Margherita de la Clejani RECUNOAȘTE: ”Sunt CĂSĂTORITĂ”

A ținut cât a putut de departe viața personală de presă și, într-un moment de slăbiciune, Margherita, fiica Clejanilor, a mărturisit secretulei cel mai asscuns: faptul că are o relație și, culmea, este deja căsătorită.

Invitată în platoul emisiunii ”Party like a Star” de la Antena Stars, alături de mama ei, Viorica, Margherita a făcut o mărturisire uluitoare. Mai exact, spre surpriza tuturor, frumoasa brunetă a lămurit starea ei civilă, Viorica rămânând interzisă în acel moment, semn că relația pe care o avea a ascuns-o și față de părinții ei.
”Eu caut un ginere”, a anunțat Viorica de al Clejani în timpul emisiunii ”Party like a Star” de la Antena Stars. Iar șocul vieții ei l-a trăit când Margherita, în momentul în care unul dintre artiștii din studio a înghenuncheat în fața ei pentru a o cere de soție, a făcut o dezvăluire uluitoare. ”Staiun pic să facem lumină aici. Din ce îmi amintesc, eram căsătorită cu Bote”, a spus Marga, pe un ton foarte serios, spre amuzamentul celor din jurul ei și reușind să își lase mama fără nicio replică.
Mai multe momente incendiare și cum a acceptat Viorica de la Clejani vestea că fiica ei este măritată veți putea vedea, în această seară, începând cu ora 20.00, la Antena Stars, la emisiunea ”Party like a Star”.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro