Momente de cumpănă pentru Margherita de la Clejani! A ajuns de urgență la spital, iar acum tremură așteptând rezultatul analizelor!

Margherita de la Clejani a trecut în ultimul timp prin momente extrem de dificile, sănătatea jucându-i feste. Cum tot felul de vurusuri, care mai de care mai grave, şi-au făcut simţită prezenţa în ţara noastră, cântăreaţa a intrat în panică şi a mers de urgenţă la spital.

Nu este prima dată când Margherita de la Clejani ajunge de urgenţă pe mâna medicilor, artista fiind extrem de sensibilă, sensibilitate de care părinţii ei sunt foarte îngrijoraţi. „Încerc să îi explic că nu tot ce zboară se mănâncă şi dacă nu avem grijă de noi, ajungem la spital. Viorica îşi face o grămadă de griji”, declara în urmă cu ceva timp Ioniţă de la Clejani.


Chiar dacă toată lumea a încercat să o avertizeze că trebuie să aibă mai multă grijă de ea, se pare că boala nu o ocoleşte de loc pe Margherita, artista ajungând din nou la spital, cu branula în mână. „Sunt răcită rău. Nu pot nici să vorbesc. M-a terminat răceala asta cruntă. Am crezut că mor. Sper să nu fie ceva mai grav decât o banală răceală, cu tot ce se aude în ultimul timp despre gripa porcină şi alte nebunii”, a declarat Margehrita de la Clejani.


Nici nu au trecut câteva ore, căci fiica Clejanilor a ajuns direct pe mâna doctorilor, care i-au injectat tot felul de medicamente, pentru a o pune pe picioare, semn că nu este de joacă cu răceala de care Marga suferă, iar lucrurile sunt destul de grave. "Este un virus de răceală extrem de puternic, iar eu l-am luat de la mama", a mai spus Marga.

Citeşte şi:

Margherita a cucerit publicul de la concertul "Stars dependenţa"! Iată ce a cântat fata Clejanilor

Margherita de la Clejani, de nerecunoscut! Bruneta şi-a schimbat stilul vestimentar şi s-a transformat complet

UIMITOR! Viorica de la Clejani l-a dat de gol pe Ioniţă! "Ai fost cuplat cu mătuşă-mea"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro