Margherita de la Clejani şi-a testat calităţile de mamă! Viorica a fost emoţionată până la lacrimi: "Este visul meu"

captura Antena 1

Margherita de la Clejani a mers împreună cu părinţii ei la o familie cu 5 copiii, unde a fost extrem de impresionată de sărăcia în care aceştia trăiesc. Bruneta a avut grijă de bebeluşul de numai o lună al familiei.

Margherita de la Clejani şi-a testat calităţile de mămică. Artista a mers împreună cu părinţii, Ioniţă şi Viorica, să ajute o familie cu 5 copii, care abia are ce mânca. Lăsată să aibă grijă de copii, Margherita a adormit bebeluşul şi i-a dat să mănânce.

"Ce mic e! Doamne, cât e de mic! Nu am văzut niciodată un copil atât de mic", a spus Margherita de la Clejani la "Acces direct", de la Antena 1.

Când şi-a văzut fiica ţinând bebeluşul în braţe, Viorica s-a emoţionat: "Ce frumos! E visul vieţii mele s-o văd pe Marga măritată şi cu copii. Cred că dacă ar fi copilul ei l-aş ţine numai în braţe".

Familia Clejani este o familie ce cântă muzică lăutărească. Membrii familiei sunt: Ioniţă, Viorica, Margherita şi Fulgy.

Citeşte şi:

VIDEO / ŞOC! Viorica de la Clejani s-a apucat de sală: "Ioniţă mi-a zis că bagă divorţ de mine dacă nu mă apuc de slăbit!"

Mesajul care i-a topit inima lui Ioniţă de la Clejani: "Eşti puterea şi lumina noastră"

Erau "consăteni", dar i-a lovit dragostea la mii de kilometri de țara natală. Cu cine a completat libanezul Peter seria începută cu Trașcă și fiica Clejanilor?

A fost nevoie de trei bărbaţi ca s-o ridice pe Viorica de la Clejani! Fotografia care face furori pe internet

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro