Maria Constantin a dezvăluit ce cadou a primit la nunta ei tocmai din Turcia: "Aşa e tradiţia acolo. E foarte frumoasă"

Invitaţi în platoul emisiunii "Agentul VIP", de la Antena Stars, Maria Constantin şi Marcel Toader au prezentat imagini nedifuzate de la "nunta anului" şi au făcut şi alte câteva dezvăluiri neaşteptate.

Marcel Toader susţine că trăieşte momente pe care nu şi le imagina după momentul despărţirii de Gabriela Cristea. "Divinitatea a fost foarte darnică cu mine, să am lângă mine o asemenea soţie şi asemenea naşi. Acum doi ani şi jumătate puteai să-mi spui o zi întreagă şi nu mai credeam că o să te mai însor. Ce frumos e să ai lângă tine femeia pe care ţi-ai dorit-o toată viaţa, naşii, părinţii, prietenii", a spus Marcel Toader.

Maria Constantin a dezvăluit că a primit un cadou special de la un prieten."Am primit un cadou extraordinar de la un prieten, Dogan, un turc. E vorba de o brăţară foarte frumoasă din aur, cu o fundiţă roşie. Aşa e tradiţia acolo".
Rochia de mireasă.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 
Costumele populare sunt în vogă la nunta Mariei Constantin şi a lui Marcel Toader! Domnişoarele de onoare au atras toate privirile

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu! Imagini EXCLUSIVE de la cea mai aşteptată nuntă

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro