Maria Constantin şi Marcel Toader sunt căsătoriţi de aproape doi ani, dar abia acum au spus motivul pentru care pleacă singuri în vacanţă

+4 click pentru
galerie

Marcel Toader şi Maria Constantin sunt căsătoriţi. © Sursa foto: Facebook

În toamna acestui an, Maria Constantin şi Marcel Toader vor aniversa nunta de bumbac, iar momentul va fi sărbătorit în avans luna viitoare. Şi asta pentru că la mijlocul lui august, cei doi soţi pleacă în vacanţă în Cipru. Invitaţi la o emisiune tv, artista şi soţul ei au dezvăluit motivul pentru care merg singuri în vacanţe, deşi fiecare dintre ei are câte un copil dintr-o relaţie anterioară.

Marcel Toader a fost cel care a digulgat micul secret. El a spus că merge mai mereu doar cu soţia lui în vacanţe pentru că prietenii lor nu au acelaşi program cu ei.

"Mai mult singuri mergem, pentru că nu reuşim să avem acelaşi program cu prietenii noştri. (...). Acum sunt într-un proiect foarte important (...)", a declarat Marcel Toader.

Cântăreaţa de muzică populară şi soţul ei vor avea o vacanţă de vis după data de 12 în Cipru când ea va susţine un concert acolo.

"Amândoi ne luăm puţine haine, nu umplem bagajele. Uneori îmi iau în plus, de exemplu, o odată mi-am luat o pereche de pantofi cu toc, pe care nici nu i-am purtat. (...). Cea mai frumoasă pe care am avut-o a fost cea de anul trecut, de Paşte. A fost o vacanţă frumoasă de familie, i-am luat şi pe ai mei, dar şi pe mama lui Marcel. Dacă mergem cu prietenii, te simţi cumva agăţată de ei. Dar eu prefer vacanţa cu persoana iubită", a povestit Maria Constantin.

Recent, Maria Constantin a lăsat de înţeles că ar fi dispusă să conceapă un copil cu Marcel Toader în acest concediu.

"Dacă Dumnezeu vrea, aşa să fie.Uneori îmi aduce fructe reci la pat sau cafea. (...). E o rochie superbă (...). Acum o să am grijă pe aici să nu dau în nas, că dacă voi da în nas, îţi dai sema că va fi ştirea serii. Maria Constantin s-a împrăştiat pe aici, pe jos.", a declarat pe 4 iulie artista de muzică populară la "XNS".

În vârstă de 30 de ani, Maria Constantin are un băiat din prima căsătorie. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader în septembrie 2015.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro