VIDEO / Mariana Calfa, deposedată de un ou de 1.000 de euro! Pictoriţa din castel a trecut prin momente înfricoşătoare

foto: facebook

Mariana Calfa a păţit-o când îi era lumea mai dragă! Pictoriţa a fost deposedată de un ou în valoare de 1.000 de euro.

Mariana Calfa avea planuri mari, în urma cărora urma să obţină o sumă importantă de bani. Blonda intenţiona să picteze un ou gigantic, iar tabloul să-l vândă cu o mie de euro. Nenorocirea a făcut ca oul să se spargă şi Calfa a fost nevoită să-şi ia "Adio" de la bani.

Nenorocirile nu s-au terminat aici! Mariana Calfa a mers să realizeze o şedinţă foto într-o pivniţă, iar acolo a trăit momente înfricoşătoare. Rămasă singură la subsol, Calfa a dat nas în nas cu două stafii. Totul a ţinut câteva minute, însă sperietura a fost una zdravănă, noroc că totul a fost o farsă.

"Am tras o sperietură. Îmi vor trebui trei zile ca să-mi treacă", a spus Mariana Calfa la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Mariana Calfa este o pictoriţă, care locuieşte într-un castel din Fundeni. Blonda este fosta iubită a lui Gheorghe Gheorghiu.

Citeşte şi:

Mariana Calfa, în lacrimi la TV! Blestem sau spirite care vor să se răzbune? "Nu pot să mă mărit. Mă urmăreşte o umbră după moartea mamei mele."

VIDEO / A fost la moaştele Sfântului Dumitru, iar când s-a întors acasă a avut un şoc! Mariana Calfa a apelat la ajutorul vrăjitoarei Brăţara

Mariana Calfa are o icoană făcătoare de minuni! Cum arată obiectul care îi îndeplineşte dorinţele

Mariana Calfa a împietrit de spaimă! Castelul său e bântuit şi ea nu mai poate să doarmă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro