Mărturisirea emoţionantă a actriţei care a interpretat-o pe fiica lui Robin Williams, în filmul Mrs. Doubtfire! Scrisoarea Lisei Jakoba a făcut înconjurul lumii

Lisa Jakob este actriţa care la vârsta de 14 ani avea să joace rolul fiicei lui Robin Williams, în producţia de succes, Mrs. Doubtfire. Pe platourile de filmare, actorul i-a fost tată fictiv, dar şi atunci când camerele se opreau.

Moartea actorului Robin Wiliams a emoţionat o lume întreagă, iar persoanele care au avut ocazia de a-l cunoaşte au fost şi mai întristate. 

Lisa Jakub, în vârstă de 35 de ani a avut parte de o perioadă cumplită în momentul în care a acceptat rolul în producţia de succes, Mrs. Doubtfire. Avea doar 14 ani, iar liceul la care studia a exmatriculat-o, din cauza faptului că nu reuşea să mai ajungă la cursuri.

"Este groaznic ca la vârsta de 14 ani să-ţi fie limitat, în mod brusc, accesul la educaţie. Mă simţeam ca o ciudată respinsă. A doua zi când am venit la muncă, Robin a observat că eram supărată şi m-a întrebat ce s-a întâmplat. I-am explicat situaţia, iar a doua zi, mi-a înmânat o scrisoare pe care a scris-o la adresa şcolii mele. El a încercat să le explice directorilor faptul că încercam să îmi continui educaţia, în timp ce încercam să mă ocup şi de cariera mea. A scris lucruri incredibil de sufleteşti şi frumoase despre caracterul meu şi munca mea, iar cei de la şcoală, după ce au citit-o, mi-au permis să mă reîntorc la cursuri",a  scris ea pentru Huffington Post.

Lisa Jakub a publicat scrisoarea în cotidianul The Independent, iar cuvintele actorului a reuşit să-i emoţioneze pe toţi, chiar şi după dispariţia lui.

"O studentă cu astfel de capacităţi şi talent ar trebui să fie încurajată să aibă acces la noi orizonturi şi să descopere lumea prin intermediul muncii ei. Ar trenui, de asemenea, să fie încurajată să se reîntoarcă la cursuri şi să-i inspire pe colegii din jurul ei cu experienţa ei şi să-i ajute şi pe restul să descopere ce şi-ar dori să facă în viaţă. Totodată, Lisei nu ar trenui să i se interzică să fie un adolescent normal şi să aibă parte de experienţele sociale din liceu",a fost motivaţia actorului, din scrisoarea adresată liceului la care Lisa Jakub studia.

A.M.

Foto: captură Youtube/ The Independent

Citeşte şi:

Românul care l-a învăţat pe Robin Williams să înoate pentru Ironman: "A fost un geniu şi un prieten adevărat"

Familia lui Robin Williams îndurerată, în continuare! Fiica regretatului actor, Zelda Williams, a dispărut


facebook whatsapp twitter pinterest