Matilda Pascal Cojocăriţa îi dă sfaturi de viaţă Andei Adam! Care este secretul unei căsnicii de durată?

Matilda Pascal Cojocăriţa este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară. Artista se consideră o femeie fericită şi împlinită alături de soţul ei, Ştefan.

Invitată în platoul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Matilda Pascal Cojocăriţa a mărturisit că în curând va face nunta de argint alături de soţul ei pentru că vor împlini 25 de ani de căsătorie. Cu această ocazie, cântăreaţa le-a transmis un mesaj Andei Adam şi lui Sorin Andrei, în care le-a împărtăţit secretele unei căsnicii de durată.

"Mai avem foarte puţin şi o să facem 25 ani. Vă invităm la nunta de argint. Asta le dorim şi Andei Adam şi lui Sorin şi tuturor celor care îşi adună toată dragostea într-o căsnicie. Nu cred că este un secret. E ceva, o cheie: răbdare, înţelepciune, pentru că dacă dispare dragostea şi nu rămâne respectul, nu există un cuplu, nu are rost să rămână împreună. Nu trebuie să  rămână pentru copii, spre exemplu. Copiii au oricum tată şi mamă lângă ei. Trebuie să fie responsabili amândoi," a spus Maltilda Pascal Cojăriţa, luni, la emisiunea "Agentul Vip".

Cântăreaţa a făcut un test, în direct, alături de soţul ei în care au dezvăluit cum merge relaţia lor.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Fericire mare în familia Matildei Pascal Cojocăriţa! Este din nou bunică! Cum arată nepoţelul vedetei!

Lora, transformare spectaculoasă la "Te cunosc de undeva"! În ce vedetă crezi că s-a deghizat?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro