Matteo, secrete nespuse până acum! Cum s-a schimbat viaţa lui Gabriel Cotabiţă după tragicul accident?

După ce a suferit un stop cardio-respirator, medicii i-au dat puţine şanse de supravieţuire. Cu toate acestea, Gabriel Cotabiţă a luptat pentru viaţa lui, iar în mai puţin de patru luni şi-a revenit miraculos.

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars, Matteo a vorbit despre revenirea lui Gabriel Cotabiţă şi a mărturisit cât de mult s-a schimbat după tragicul accident.

"Eu vorbesc cu Gabi, e bine. Din ce mi-a spus, nu mai bea cafea. Gabi Cotabiţă nu bea alcool. Partea plină a paharului este că în doar 3-4 luni, Gabi este ca nou, efectiv parcă a plecat într-o vacanţă de 4 luni, fără telefon. E ca nou, parcă scos din ţiplă. Ce este schimbat la el? Parcă este mai determinat, nu că nu ar fi fost până acum, dar parcă este 120% mai determinat acum să lupte, să trăiască, să facă mai multe lucruri pentru cariera lui," a spus Matteo, la emisiunea "Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Captură Antena Starsâ

M.T.

Citeşte şi:

Artist celebru ţinut "la mişto" în gips, pentru concediu medical!" Mărturii halucinante!

Matteo, blocat în mijlocul străzii! Cum a ajuns acolo?

Matteo şi Gabriel Cotabiţă au filmat videoclipul piesei “Ce zi liniştită”. Surpriză pe platoul de filmare. Cine şi-a făcut apariţia


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro