Artist celebru ţinut "la mişto" în gips, pentru concediu medical!" Mărturii halucinante!

Un cunoscut artist a recunoscut, în faţa camerelor de luat vederi, că a fost ţinut cu picioarele în gips, pentru a profita altcineva de un concediu medical prelungit.
Este vorba despre îndrăgitul Matteo, care, invitat la emisiunea "Refresh - by Oana Turcu", ce va fi difuzată astăzi, începând cu ora 16.00, la Antena Stars, şi-a amintit de un episod tragi-comic din perioada copilăriei. Matteo - pe numele său real Matei Anton Aurel Eugen Ioan Florentin Vasiliu - a povestit că, atunci când încă nu visa să ajungă pe scenă, a trecut printr-o experienţă... inedită! "Când eram mic, am avut picioarele în gips şase luni! Mi le punea mama mereu, pentru că aşa îi spunea doctorul că o să am picioarele drepte şi aşa îşi şi prelungea concediul medical", a povestit Matteo.
Foto: ziare.com
În cadrul aceleiaşi emisiuni, artisul a vorbit şi despre revenirea lui Gabriel Cotabiţă pe scenă, precum şi despre supărarea care l-a băgat în spital. Dar şi despre relaţia cu îndrăgita Delia, de la care a învăţat "de toate, mai ales muzică".
AFLAŢI TOTUL LA "REFRESH - BY OANA TURCU", ASTĂZI, ÎNCEPÂND CU ORA 16.00, LA ANTENA STARS!
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro