MESAJUL Andrei, după ce a fost dată de gol de Oana Roman că aştepta în maşină să se oprească furtuna şi să cânte la FORZA ZU

+4 click pentru
galerie

Andra nu a mai apucat să cânte la concertul Forza Zu. Concertul Forza Zu a fost întrerupt după aproape cinci ore de când s-a dat startul distracţiei din cauza furtunii şi pentru a evita ca spectatorilor sau artiştilor să li se întâmple ceva. © Sursa foto: Facebook

La scurt timp după ce Oana Roman a povestit într-un mesaj făcut public pe Facebook ce au făcut artiştii în timp ce turna cu găleata în timpul concertului Forza ZU, Andra a împărtăşit şi ea fanilor impresiile sale.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Oana Roman, Andra s-a adăpostit în maşină de furtună şi aştepta să treacă pentru ca ea şi membrii din staff-ul ei să poată să încingă atmosfera pe plaja Modern din Constanţa.

"Prin muzică simt că ajung până la cer și înapoi, că intru în toate sufletele care mă ascultă și las puțin acolo din sufletul meu. Iubesc muzica și vă iubesc pentru că sunteți alături de mine de câte ori urc pe scenă. ❤️ ", a scris Andra pe pagina sa de Facebok.

Andra s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Ea este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Artista are un băieţel, pe nume David, care s-a născut pe 16 martie 2011  şi o fetiţă, pe nume Eva, care a venit pe lume pe 23 iulie 2015, în București.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro