Mesajul sfâșietor pe care l-a transmis Eugen Cristea fiicei sale după ce Gabriela a născut o fetiță! EXCLUSIV

+4 click pentru
galerie

Devenit, așa cum Spynews.ro a anunțat în exclusivitate, bunic, Eugen Cristea trece prin momente de-a dreptul fdificile. Mai exact, bărbatul pare să fie dispus să facă orice pentru a-și vedea nepoțica.

Mai exact, conform unor surse bine informate din anturajul Gabrielei, vedeta Tv a primit din partea tatălui său, cu care, de altfel, nu vorbește de ani buni, un mesaj de-a dreptul sfâșietor. Printre altele, pe lângă felicitările primite, bărbatul i-a transmis că o iubește și pe ea, și pe fiica ei și că ultima lui dorință este să își vadă nepoata. Cu toate acestea, așa cum Spynews.ro anunțase, Gabriela refuză cu încăpățânare orice contact cu bărbatul, motiv pentru care nu numai că nu i-a răspuns, dar este decisă și mai abititr să nu îl lase pe proaspătul bunic să se bucure vreo secundă de prezența nepoatei sale.
”Nu vrea să audă de el, nu îl va lăsa niciodată să se apropie de nepoata lui. Este categorică în această privință, oricât au încercat cei din jur să o îmbune. Știe că bătrânul ar vrea să își vadă nepoțica și în acest fel se răzbună pe el. Le-a spus și amicilor ei să nu arate tatălui ei fotografii cu micuța, după ce va naște, este decisă să nu o lase pe fetiță să își cunoască bunicul”, ne-a spus un apropiat de-al Gabrielei Cristea, înainte ca aceasta să nască, dezvăluindu-ne totodată că vedeta Tv s-a asigurat că el nu va putea intra în clinica medicală unde a adus-o pe lume pe micuță. 

Fiica lor s-a născut pe 23 septembrie 2017
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi. Sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală, vedeta de televiziune a adus pe lume o fetiţă. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei. Micuţa a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Victoria. 
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro