Micul dejun ideal când te simţi obosit! Andreea Marin îţi spune cum să-l prepari
Publicat pe 30.10.2014 la 13:15 Actualizat pe 30.10.2014 la 13:33
Andreea Marin şi-a schimbat stilul de viaţă şi, de la o vreme, consumă numai alimente bio şi preparate gătite din legumele şi fructele cultivate de ea în grădina casei sale.
Andreea Marin şi-a schimbat stilul de viaţă şi, de la o vreme, consumă numai alimente bio şi preparate gătite din legumele şi fructele cultivate de ea în grădina casei sale.
Micul-dejun preferat al Andreei Marin este cel bazat pe sucuri naturale care-i oferă energie pentru o zi întreagă. "Un mic dejun bazat pe sucuri este rețeta mea preferată, a scris Andreea Marin pe blogul ei. Are o multitudine de fructe și fibre care îmi asigură senzația de sațietate, nevoia de dulce și energia necesară pentru o nouă zi. Acesta conține granola, un mix de fulgi de ovaz, curmale și migdale, banană, măr, portocală, zmeură, goji și stafide", a scris Andreea Marin, pe blogul ei.
Andreea Marin consumă zilnic cinci sucuri de fructe preparate chiar de către ea, din fructe, legume şi câteva produse naturiste."Pentru valoarea nutritivă ridicată și pentru calitățile vindecătoare, aleg să încep ziua cu un suc verde închis, care conține: spirulină, suc de iarbă de grâu (semințele au fost plantate de mine în pământ curat, fara chimicale, într-un ghiveci mai mare pus la fereastră. Când crește iarba, o tai, o împart în porții, apoi le pun la cingelator. Mai adaug portocală, măr și pepene galben. Din nou, fructele pot fi schimbate după gust și posibilități", a mai spus vedeta. Andreea mai bea şi suc de morcovi, cu struguri şi ghimbir, ori unul verde-deschis, cu ananas, ghimbir şi busuioc.
A.C.C.
Citeşte şi: