Mihaela, bătaia Alexandrei Stan ţi-a trezit amintiri din tinereţe? Cum a reacţionat Răduleasca după ce cântăreaţa a fost desfigurată

Bătaia pe care a încasat-o Alexandra Stan de la managerul ei a şocat-o pe Mihaela Rădulescu.  Diva, care a avut la rându-i o tinereţe zbuciumată, şi-a arătat solidaritatea faţă de artistă printr-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

"Acum câteva săptămâni, vedeam la tv un nenorocit care și-a bătut cu bestialitate cei 3 copii și pe mama lor (satul Albesti). Am urmărit cazul și m-am interesat de soarta copiilor. Au fost ținuți 3 săptămâni într-un centru de plasament, după care legea cea mai absurdă din lume i-a trimis acasă, la același nenorocit care, la prima beție, îi va bate din nou. Urlăm toți de indignare, dar ce facem concret ?! Alexandra are cumva norocul de a fi un star, de a fi o știre și o dezbatere publică și poate pentru ea, legea va fi mai coerentă. Dar pentru cei mai mulți și pe care nu-i știe nimeni, ce măsuri, ce legi, ce bun-simț se activează. Ăia care bat o femeie şi copii mici de ajung în spital sunt nişte viermi, niste gunoaie, nişte carcase cu buletin, fără nimic pe dinăuntru sau în pantaloni", a scris Mihaela pe Facebook.

Mihaela Rădulescu este împotriva violenţei domestice şi a fost implicată în numeroase campanii pentru stoparea agresivităţii. De-a lungul timpului au existat zvonuri conform cărora diva ar fi fost altoită în căsniciile cu Ştefan Bănică jr. şi afaceristul Elan Schwartzenberg.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro