Mihaela Rădulescu i-a făcut planul lui Felix pentru vara asta: "E pe lista de dorinţe anul acesta"

foto: instagram

Mihaela Rădulescu i-a făcut planul iubitului ei, Felix baumgartner, de care e de nedespărţită! Vedeta a mărturisit că asta e pe lista ei cu dorinţe pentru anul 2016.

Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu paraşutistul Felix Baumgartner. Cei doi sunt de nedespărţit, vedeta făcându-i acestuia cunoştinţă şi cu fiul ei Ayan.

Astfel, Felix are deja planurile făcute pentru una dintre vacanţele din 2016! Răduleasca le-a dezvăluit prietenilor ei virtuali că în acest an îşi doreşte să ajungă în Madagascar şi că a trecut asta pe lista cu dorinţe de îndeplinit până la sfârşitul anului.

"Madagascar pe lista cu dorinţe de anul acesta. Să facem planurile. Lista cu dorinţe. Alegerile mele. Lumea e şi a mea", este mesajul care însoţeşte o imagine cu destinaţia pe care Mihaela Rădulescu visează să o viziteze în 2016.

Mihaela Rădulescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de peste un an de zile cu Felix Baumgartner. Cei doi merg peste tot la evenimente mondene și sportive. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu, dezamăgită! Mesajul neaşteptat pe care l-a postat pe Facebook

FOTO / Dovada de necontestat că operaţiile estetice şi-au făcut "treaba"! Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu mai bine de 10 ani! Atenţie, diva era blondă!

Mihaela Rădulescu s-a bătut cu pumnul în piept degeaba. Dovada că a minţit poporul cu televizorul

Vacanţă cu peripeţii pentru Mihaela Rădulescu! A dat luxul de acasă şi uite unde a ajuns!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro