Mihaela Rădulescu, prinsă cu decolteul la vedere! Sânii ei nu au arătat niciodată atât de rău

Face ce face și se pozează așa cum fac diverse domnișoare care încă nu au jumătate din vârsta ei. Motivele pentru care tot ”scoate la înaintare” diverse părți ale corpului pe care ar trebui să le vadă doar parașutistul Felix Baumgartner sunt necunoscute, dar, de această dată, Mihaela a demonstrat că ar trebui să renunțe la acest ”obicei”.

Într-o postare făcută pe contul ei de socializare, Mihaela Rădulescu, îmbrăcată într-o costumație în stil ”army” și-a scos la înaintare decolteul cu care se tyot laudă. Și, pentru că, probabil ocupată cu alte lucruri prin Germania, loc în care a ajuns, cel mai probabil, alături de iubitul ei, parașutistul Felix Baumgartner, vedeta nu a apucat să editeze așa cum și-ar dori fotografia, detaliile legate de forma adevărată a sânilor vedetei au ieșit la iveală. Și, am spune noi, nu sunt niște detalii care să îi facă cinste pentru că, la o privire atentă se poate observa că unul dintre sânii vedetei pare să fie ”ușor” contorsionat, semn că și-au cam pierdut din fermitate.

Și, poate din cauza poziție, a fotografului, sau, cine știe?, a gravitației, unul dintre ”obiectele” pe care le expune excesiv pe contul ei de socializare pare mai sus, iar celălalt mai jos, pe lângă faptul că unul pare mai mare, iar celălalt mai mic. Dar, cum vorbim totuși de o pereche de proteze de silicon, ne îndoim că medicul ar fi greșit, iar ceea ce pare în neregulă este, cu siguranță, modul în care ”s-au” așezat implanturile.

Citește și:

A făcut-o grasă, dar acum şi-ar putea înghiţi vorbele! Cum a ajuns să arate adolescenta jignită de Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, pozată aproape goală de Felix. Aşa îl înnebuneşte în fiecare dimineaţă. IMAGINE "PĂCĂTOASĂ"

I-a lăsat cu gura căscată pe toţi! Mihaela Rădulescu, în sânii goi pe internet


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro