Mihai Bendeac, 42 de cadouri pentru Delia! Artista ştie cum obţină ce vrea

+2 click pentru
galerie

Mihai Bendeac şi Delia © spynews

Reuniți pentru cel de-al patrulea sezon iUmor, care va începe duminică, 17 septembrie, la Antena 1, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo și-au amintit că au unele probleme nerezolvate.

Inițial, într-un acces de sinceră admirație, Mihai Bendeac i-a complimentat rucsacul Deliei, însă nu a ratat ocazia de a-i menționa că s-ar bucura foarte tare dacă artista s-ar hotărî să i-l dăruiască. Și, încercând să fie convingător, acesta a început să facă și o scurtă socoteală: cei doi se cunosc de șapte ani, timp în care Delia ar fi trebuit să îi cumpere șapte cadouri pentru zilele sale de naștere. Acestora s-ar adăuga și darurile aferente sărbătorilor de Paște și Crăciun, astfel că Delia a ieșit datoare cu nu mai puțin de 21 de cadouri.

Dar cine o cunoaște pe Delia știe că lucrurile nu pot rămâne așa... Imediat, artista a punctat că ea are chiar și mai multe de primit. Mai exact, pe lângă toate cadourile enumerate de Mihai și pe care și ea ar fi îndreptățită să le primească, Delia crede că ar mai avea de primit încă 21 cadouri pentru toate sărbătorile de 1 și 8 martie, dar și Ziua Copilului din ultimii 7 ani, în care Mihai nu i-a dăruit vreo floare sau o pungă de bomboane.

Cum va iesi Mihai din această situație, dar și dacă va primi sau nu ghiozdanul Deliei, telespectatorii vor afla, în cel de-al patrulea sezon iUmor.

Comedia atinge cote alarmante începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro