Mihai Trăistariu şi-a pierdut forma pentru care a muncit atât! Cât a luat în greutate artistul?

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai preocupaţi bărbaţi din showbiz de fizicul lor. Din cauza implantului de păr pe care l-a făcut recent, acesta a avut interzis să facă sală pentru ceva vreme, iar consecinţele se văd!

După ce şi-a făcut al patrulea implant de păr, Mihai Trăistariu a avut restricţii la multe dintre obiceiurile pe care le îndrăgea. Cel mai bun exemplu este mersul la sală, având în vedere că artistul este foarte preocupat de condiţia sa fizică. În urma acestor restricţii, consecinţele au apărut. Acesta s-a îngrăşat, dar e gata să dea kilogramele jos!"Pfff...M-am îngrăşat cu două kilograme... A trebuit să întrerup un pic sportul din cauza celui de-al patrulea implant de păr pe carel l-am făcut pe 15 septembrie... Mă simt din nou în formă şi abia aştept să intru în... acţiune! Am să combin sala de forţă cu tot ceea ce îmi recomandă antrenorii", a scris Mihai la descrierea fotografiei.

Mihai Trăistariu este un cântăreț român cunoscut și pe plan internațional.  A obținut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României 172 de puncte şi a câştigat titlul de "Cea mai bună voce din România" în 5 din cei 10 ai carierei sale: în 1999, 2000, 2003, 2004 și 2007.


Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:
Pe el îl ştie toată ţara şi recent a anunţat că vrea să-şi cloneze mama. Seamănă celebrul fiu cu ea?

Îşi pierde Mihai Trăistariu minţile? Ce sumă de bani pretinde artistul că a primit pentru a poza în chiloţi?

Trăistariu a spus TOTUL despre viaţa lui SEXUALĂ: "Asta e preferata mea, din spate! Am un fund mişto, nu?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro