Momente cumplite pentru Oana Roman: "Trăiesc un coşmar!"

Oana Roman trece prin momente cumplite! Mama ei a fost internată la urgenţe, iar apoi a fost nevoită să o mute de la Spitalul Floreasca la o clinică privată.

Oana Roman a postat un mesaj pe o reţea de socializare, în care le povesteşte fanilor ei clipele de groază prin care a trecut şi ce are de gând să facă mai departe.

"Ieri am trăit un moment frumos la lansarea blogului, dar ziua s-a terminat prost pentru că după miezul nopții am internat o pe mama de urgență la spital. Azi a fost o zi cumplită în care pentru prima oară am dat piept cu sistemul medical de stat, un sistem criminal din păcate. La spitalul de Urgență am trăit momente apocaliptice în care au vrut să o externeze pe mama deși ea nu se putea mișca și se simțea încă foarte rău (după o noapte în care a avut fibrilații mai bine de 6 ore)..pe motiv că nu au paturi decât dacă plătesc un salon în regim privat.

Nu am dormit decât 2 ore și de aseară trăiesc un coșmar și știu că sunt zeci de mii de oameni care trăiesc asta zilnic în spitalele din România. Voi povesti pe blog în amănunt ce am trăit azi, cum am fost tratată la spital și cum am fost practic obligată să o mut în alt spital pentru a fi sigură că este îngrijită decent. Mai repet deși am tot spus, nu sunt un om bogat, nici măcar avut, dar cu ajutorul prietenilor am dus o pe mama într-un spital privat.

Dacă fac un calcul, banii pe care mi i-au cerut la Urgență pe cazare în salon privat plus medicamentele pe care le am plătit pentru că mi au spus că nu au medicamenete deloc ajung practic la același preț, diferența este că măcar aici este tratată uman. Mâine pe blog povestesc în detaliu și cu amănunte, poate totuși aude cineva și face ceva pentru bolnavi căci azi am văzut cadre medicale lipsite de umanitate și fără nici un respect față de aproapele lor"
, a scris Oana Roman pe Facebook.

Motivul internării Mioarei Roman

"Nu am avut ce să fac, a trebuit să o internez la Urgenţe. Totul a pornit de la o toxoinfecţie alimentară extrem de sevceră. Nici nu ştiu exact de la ce a făcut-o. Mama mi-a spus că şi-a cumpărat de mâncare de la un supermarket din zona Dorobanţi, iar acum uite unde a ajuns", ne-a spus, doborâtă de durere, Oana Roman.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

VIDEO / Primele imagini cu Mioara Roman pe patul de spital! Știm ultimele noutăți cu privire la starea ei

VIDEO / Oana Roman a ajuns de urgenţă, la spital! "E la Terapie Intensivă de azi‑noapte"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro