Momente tulburătoare în biserică! Andra a izbucnit imediat în lacrimi. Abia a putut să-şi privească fiica în cristelniţă

Andra a trăit una dintre cele mai emoţionante zile din viaţa ei. Ieri, şi-a creştinat fiica, pe nume Eva Maria Ioana, iar evenimentul a emoţionat-o până la lacrimi.

Înainte de a ajunge la biserică, Andra a fost destul de calmă, însă în momentul în care a început slujba, situaţia s-a schimbat radical. Andra a fost cuprinsă de emoţii, iar în momentul în care a văzut-o pe Eva în mâinile preotului, nu s-a mai putut abţine.

Lacrimile i-au curs şiroaie pe chip, mai ales în momentul în care şi-a văzut fiica în cristelniţă.

"Am emoții, dar strict pentru momentul cristelniței. Ea este obișnuită cu apa, numai că nu e obișnuită cu atâția oameni. Ea e un copil foarte cuminte... știu ce se va întâmpla, am nășit de atâtea ori, e al doilea copil", a spus Andra la PRO TV, înainte de slujbă.

Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.


Prima naştere a fost cu mari emoţii

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

Foto: Capturi Pro TV

M.T.

Citeşte şi:

Andra a dezvăluit care este cea mai mare dorinţă a ei! Mai are câţiva ani de aşteptat ca să i se îndeplinească

Ce s-a întâmplat cu fiica Andrei, la câteva ore de la botez: "Mi-au dat lacrimile"

Andra, incident la botez. Întâmplarea care putea strica totul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro