Monica Gabor duce dorul mâncării româneşti. S-a săturat de preparatele chinezeşti
Publicat pe 30.05.2013 la 11:48 Actualizat pe 30.05.2013 la 11:49
Invitată în emisiunea culinară prezentată de Dan Silviu Boerescu, Monica Gabor face câteva mărturisiri uimitoare despre viaţa alături de Mr. Pink şi de traiul din Statele Unite.
Invitată în emisiunea culinară prezentată de Dan Silviu Boerescu, Monica Gabor face câteva mărturisiri uimitoare despre viaţa alături de Mr. Pink şi de traiul din Statele Unite.
Astfel, venită pentru câteva zile în România, Monica Gabor a acceptat invitatia lui Boerescu de a găti o budincă de dovlecel şi ciuperci în cel mai put stil românesc cu putinţă. Fosta „Scorpie de la Izvorani” a dezvăluit şi ce preferinţe culinare are, dar, susţine ea, nu şi le poate satisface prea des în America. „Îmi place mâncarea tradiţional-românească”, a mărturisit Monica Gabor. Cu toate acestea, mai spune ea, în SUA respectă obiceiurile culinare ale misteriosului ei iubit chinez. „În America gătesc în fiecare zi mâncare chinezească-tibetană, gătesc carne şi foarte multe legume, cu ghimbir, cu mirodenii, în wok”, explică Moni. Şi, pentru că nu e foarte încântată de dieta lui Mr. Pink, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu se răsfaţă cu un regim de fotomodel: „Mănânc foarte multe fructe şi legume crude, le tai bucăţele, le pun în blender cu puţină apă şi iese un shoothie foarte hrănitor”.