VIDEO / Monica Tatoiu a ajuns în scaun cu rotile: "E o măcelărie modernă"

captura Antena Stars

Monica Tatoiu a ajuns în scaun cu rotile după operaţia suferită la şold. Controversata femeie de afaceri a spus că intervenţia chirurgicală este "o măcelărie modernă", însă s-a arătat optimistă în vederea recuperării.

Monica Tatoiu trece prin momente dificile, după intervenţia chirurgicală suferită la şold. Controversata femeie de afaceri a spus că operaţia este "o măcelărie modernă" şi că primele zile a fost nevoită să umble în scaun cu rotile.

Tatoiu s-a arătat însă optimistă în vederea recuperării, spunnd că de luni va putea ieşi din casă şi să-şi reia activitatea.

"Este o măcelărie modernă. Operaţia a durat două ore şi jumătate. Îţi taie şoldul, îţi pun nişte şuruburi, sunt un fel de Robockoop. Primele 5 zile am umblat în scaun cu rotile, apoi două săptămâni cu cadru, iar acum cu cârje. La ski, poţi să faci o ruptură de şold şi poţi să ajungi la fel. Luni ies deja pe stradă, marţi sunt în studiourile de televiziune", a declarat Monica Tatoiu la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Monica Tatoiu este una din cele mai controversate şi puternice femei din România. Fostă profesoară de matematică şi afaceristă de succes, ea a fost dintotdeauna dezinhibată şi a vorbit deschis pe marginea oricărui subiect, iar acest lucru i-a atras şi numeroase antipatii.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

Monica Tatoiu, declaraţii surprinzătoare după operaţia la şold: "Vreau să mă duc la schi"

Nu ţine diete şi mănâncă tot ce pofteşte! Ce face Monica Tatoiu pentru a se menţine în formă

Monica Tatoiu are din nou probleme grave de sănătate. ”Trebuie să fac o operație grea”

VIDEO / Monica Tatoiu, bronzată tuci şi cu lenjeria intimă la vedere, la TV

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro