Monica Tatoiu, declaraţii surprinzătoare după operaţia la şold: "Vreau să mă duc la schi"

Sursa foto: arhiva

După ce a scăpat de cancer, Monica Tatoiu a ajuns din nou la cuţit. Femeia de afaceri s-a operat la şold, iar acum se află în recuperare acasă.

Chiar dacă recuperarea este complicată şi destul de durerosă, Monica Tatoiu nu se plânge şi declară că până la sfârşitul anului are de gând să se vadă pe pârtia de schi.

"Nu mă mai doare, cine are probleme cu şoldul trebuie să rezolve pentru că o să se simte minunat. Eu nu am putut să stau în spital pentru că nu e igienic, dar medicii din România sunt extraodinari. Nu am ce să le reproşez. Mai am de stat în pat două săptămâni, iar apoi mă voi apuca de recuperare. Pe mine m-a costat 41.000 de lei operaţia pentru că m-am dus la privat. Dar să ştiţi că în iarnă mă voi duce la schi. Promit", a spus Monica Tatoiu la un post TV.

Monica Tatoiu este una din cele mai controversate şi puternice femei din România. Fostă profesoară de matematică şi afaceristă de succes, ea a fost dintotdeauna dezinhibată şi a vorbit deschis pe marginea oricărui subiect, iar acest lucru i-a atras şi numeroase antipatii.

T.S

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro