VIDEO / Monica Tatoiu a spus adevărul despre pensia ei! Nu o să-ţi vină să crezi câţi bani primeşte lunar: "Vacanţa m-a costat o pensie"

foto: arhiva

Monica Tatoiu a revenit din vacanţa exotică, despre care a mărturisit că a costat-o mai puţin de o pensie. Femeia de afaceri a dezvăluit suma colosală pe care o primeşte lunar.

Invitată în platoul emisiunii "Răi da buni", Monica Tatoiu a povestit despre vacanţa exotică din care tocmai s-a întors.

Întrebată de Mihai Morar dacă vacanţa a costat-o o pensie, femeia de afaceri a confirmat, mărturisind că lunar îi intră în cont 2500 de euro pe lună. vedeta a precizat însă faptul că nu cheltuie singură aceşti bani.

"2200 de dolari m-a costat vacanţa. Am pensie cam 2500 de euro pe lună, dar este pensie anticipată şi mai târziu o să-mi crească punctul de pensie. Dar nu folosesc banii aceştia doar pentru mine. Îi dau bani de medicamente şi mamei", a declarat Monica Tatoiu la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Monica Tatoiu este una din cele mai controversate şi puternice femei din România. Fostă profesoară de matematică şi afaceristă de succes, ea a fost dintotdeauna dezinhibată şi a vorbit deschis pe marginea oricărui subiect, iar acest lucru i-a atras şi numeroase antipatii.

Citeşte şi:

Monica Tatoiu, la un pas de moarte! Ce a păţit în vacanţă femeia de afaceri?

Monica Tatoiu, departe de țară de sărbători. Cum a apărut femeia de afaceri pe plajă

Monica Tatoiu, în lacrimi de Sărbători! Plânge şi nu se poate opri. Care este motivul?

VIDEO / Monica Tatoiu şi Mihai Morar, impresionaţi de campionul la şah nevăzător! Ce decizie au luat cei doi după ce l-au întâlnit pe adolescent

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro