VIDEO / Monica Tatoiu şi Mihai Morar, impresionaţi de campionul la şah nevăzător! Ce decizie au luat cei doi după ce l-au întâlnit pe adolescent

captura Antena Stars

Mihai Morar şi Monica Tatoiu au fost impresionaţi de povestea lui Timotei, un băiat nevăzător campion la şah. După ce au auzit că adolescentul a mâncat doar pateu o săptămână pentru a strânge bani pentru un turneu în străinătate, cei doi au luat o decizie demnă de toată lauda.

Mihai Morar a avut invitat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "Răi da' buni" un adolescent de 17 ani, nevăzător, campion la şah.

Monica Tatoiu şi Mihai Morar au fost impresionaţi când l-au auzit pe băiat că a fost nevoit să facă sacrificii imense pentru a merge la turneele de şah.

Femeia de afaceri a anunţat că îi va dona acestuia 1.000 de euro pentru a participa la viitorul concurs: "Eu îţi dau 1.000 de euro, dar îmi aduci măcar o diplomă pentru că mă baţi aici. Îi dau jumătate din pensie".

Mihai Morar a spus că următorul turneul îl va finanţa el, pentru a-şi rezolva o frustrare din copilărie.

"Următorul turneu ţi-l finanţez eu. Gestul pe care-l fac pentru Timotei este o frustrare din copilărie. A trebuit să aleg între şah şi volei. Am ales volei, dar nu am mai putut să fac pentru că nu am mai crescut. Aşa că s-a ales praful şi de şah şi de volei", a declarat Mihai Morar la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

VIDEO / Monica Tatoiu a spus adevărul despre pensia ei! Nu o să-ţi vină să crezi câţi bani primeşte lunar: "Vacanţa m-a costat o pensie"

VIDEO / Mihai Morar a început emisiunea "Răi da' buni" închinându-se: "Am halucinaţii?!"

Mihai Morar, provocare incendiară pentru asistenta lui: "Elena, asta aş vrea eu să văd de la tine săptămâna asta!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro