VIDEO / Monica Tatoiu, înlocuită în pat de soţ cu altcineva! Cine-i ţine companie în nopţile lungi soţului controversatei femei de afaceri

captura Antena Stars

Monica Tatoiu a dezvăluit că soţul ei a profitat de faptul că este bolnavă şi a înlocuit-o în pat cu altcineva. Controversata femeie de afaceri a spus că domnul Tatoiu s-a bucurat teribil de faptul că a putut rămâne singur în cameră după 33 de ani.

Monica Tatoiu a vorbit la "Răi da buni" despre problemele ei de sănătate. Controversata femeie de afacere a spus că soţul ei se bucură de această situaţie, pentru că de trei săptămâni are ocazia să nu mai doarmă împreună cu ea.

Mai mult decât atât, blonda a spus că domnul Tatoiu a înlocuit-o în dormitor cu pisica familiei, care-i ţine companie în nopţile lungi.

"Mă doare inima când mă gândesc că trebuie să mai suport încă două luni până să păot merge. Soţul meu e foarte fericit că de trei săptămâni nu mai doare cu mine. Acum, doarme cu pisica. E o pisică neagră, care aduce noroc", a declarat Monica Tatoiu la "Răi da buni", de la Antena Stars.

Monica Tatoiu este una din cele mai controversate şi puternice femei din România. Fostă profesoară de matematică şi afaceristă de succes, ea a fost dintotdeauna dezinhibată şi a vorbit deschis pe marginea oricărui subiect, iar acest lucru i-a atras şi numeroase antipatii.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

Monica Tatoiu, declaraţii surprinzătoare după operaţia la şold: "Vreau să mă duc la schi"

Nu ţine diete şi mănâncă tot ce pofteşte! Ce face Monica Tatoiu pentru a se menţine în formă

Monica Tatoiu are din nou probleme grave de sănătate. ”Trebuie să fac o operație grea”

VIDEO / Monica Tatoiu, bronzată tuci şi cu lenjeria intimă la vedere, la TV

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro