Naşul Prigoană aruncă bomba după nunta Mariei Constantin cu Marcel Toader: "Aşteptăm DIVORŢUL!"

Silviu Prigoană, naşul cuplului Maria Constantin - Marcel Toader, a aruncat o "bombă" în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars. Ginerele şi mireasa au cântat la nunta lor deşi, conform unor tradiţii, n-ar fi avut voie, pentru că "ar urma divorţul".

"Petrecerea a început la 6.20 seara şi s-a terminat a doua zi, la 7 dimineaţa. Asta a fost la salon. Eu am mai mers cu vreo 30 de persoane la mine acasă. Nu se dădeau duşi. Cât timp lumea s-a simţit bine... A cântat şi Marcel, el n-a fost trecut în desfăşurător. Era o prostie d-asta că dacă cânţi la nunta ta, urmează divorţul. A cântat şi Marcel, şi Maria, acum aşteptăm divorţul. E, dacă au cântat amândoi, nu divorţează. Sunt chestii pe care nu le înţeleg, că nu poţi să creştinezi un copuil, că nu poţi să fii naş. Nu le înţeleg. Sunt atâţia care n-au cântat la nunta lor şi au divorţat. Biserica ortodoxă ar trebui să se bucure că lumea se îndreaptă spre biserică. Am fost naş la un cuplu de catolici din Baia Mare şi nu m-a întrebat nimeni dacă sunt căsătorit. Aşa am fost şi la metodişti, în America, nu m-a întrebat nimeni", a declarat Silviu Prigoană.

Anunţul despre "divorţul" proaspeţilor însurăţei a fost, mai degrabă, o glumă a naşului.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

EXCLUSIV! Maria Constantin i-a dat vestea, Marcel Toader a sărit în sus de bucurie! Nu se așteptau, dar sunt în al nouălea cer

Tortul de nuntă al Mariei Constantin şi al lui Marcel Toader a atras toate privirile

Silviu Prigoană, mândru nevoie mare! Ce ţinută a avut iubita lui la nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantin

T.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro