Nelu Ploieșteanu a dat lovitura! Suma INCREDIBILĂ pe care o încasează pentru cu concert de Revelion!

+2 click pentru
galerie

Nelu Ploieșteanu a dat lovitura! Suma INCREDIBILĂ pe care o încasează pentru cu concert de Revelion! © Foto: Sorin Cioponea

Nelu Ploieşteanu, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească de la noi din ţară, a dat marea lovitură. După o perioadă mai puţin fastă în plan profesional, îndrăgitul artist a reuşit să pună mâna pe un contract fabulos.

Dacă până mai ieri, Nelu Ploieşteanu se afla într-o situaţie de-a dreptul catastrofală, ajungând, în disperare de cauză, să-şi susţină cântările la domiciliul clienţilor, se pare că, de Sărbători, soarele a ieşit şi pe strada lui.

Celebrul lăutar a reuşit să dea marea lovitură, iar de curând, Nea Nelu a pus mâna pe un contract destul de avantajos. O sursă din anturajul cântăreţului a declarat pentru Spynews.ro, faptul că artistul se pregăteşte să plece în Anglia acolo unde va susţine mai multe cântări în perioada Sărbătorilor de iarnă. Mai mult decât atât, pentru prestaţiile lui Nelu Ploieşteanu va fi recompensat cu o sumă destul de frumuşică, valorea contractului depăşeşte lejer suma de 7000 de euro. Dacă se calculează şi banii pe care artistul îi va primi pentru dedicaţii, după acest turneu, putem spune că Nea Nelu se va întoarce în ţară cu o mică avere la care mulţi dintre români doar visează.

„Nelu se pregăteşte să plece la Londra. A pus mâna pe un contract destul de bun. Va cânta pentru românii de acolo. Este foarte fericit şi bucuros, mai ales că nu stătea deloc bine la acest capitol”, ne-a declarat un apropiat de-al lăutarului.

Nelu Ploieşteanu s-a născut pe data de 16 decembrie 1950 în localitatea Ciorani. Datorită talenutului său, Nelu Ploieşteanu a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească din România. În cariera sa, Nelu Ploieşteanu a colaborat cu unii dintre cei mai mari actori de pe scena teatrului şi a filmului riomânesc printre care se numără Gheorghe Dinică şi Stefan Iordache.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro