Nelu Ploieşteanu, DISPERAT! Artistul a ajuns să accepte să cânte și în sufrageria clienților 

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească de la noi din ţară a ajuns într-o situaţie de-a dreptul disperată. Din lipsă de concerte, Nelu Ploieşteanu acceptă să cânte clienţilor acasă.

Artistul care, până mai ieri, era sufletul petrecerilor a ajuns de nerecunoscut. Probleme financiare, dar şi lipsa contractelor l-au determinat pe Nelu Ploieşteanu să ia o decizie de-a dreptul surprinzătoare. Cum niciun patron sau manager de restaurant nu s-a înghesuit, în ultima vreme, să semneze cu celebrul lăutar vreo înțelegere, Nea Nelu, așa cum este alintat de colegii de breaslă, a ajuns în situația în care acceptă să își susțină cântările la domiciliul clienților.

„L-am sunat recent pe domnul Nelu, am dorit să aflu dacă mai cântă pe la vreun restaurant din Capitală. Mare mi-a fost mirarea când acesta mi-a spus, foarte supărat, că el acum cântă doar dacă este chemat de clienţi, nu mai are niciun contract. S-a oferit să vină să ne cânte acasă, în sufragerie. E într-o situaţie foarte dificilă”, ne-a mărturisit unul dintre clienţii celebrului lăutar.

Nelu Ploieşteanu s-a născut pe data de 16 decembrie 1950 în localitatea Ciorani. Datorită talenutului său, Nelu Ploieşteanu a ajuns unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească din România. În cariera sa, Nelu Ploieşteanu a colaborat cu unii dintre cei mai mari actori de pe scena teatrului şi a filmului riomânesc printre care se numără Gheorghe Dinică şi Stefan Iordache. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro