Nici bine nu s-a căsătorit şi vorbeşte deja despre divorţ! Marcel Toader: "Dacă ne despărţim, organizăm două petreceri!"

Maria Constantin şi Marcel Toader au fost invitaţi la emisiunea "Răi da' buni", unde au vorbit despre nuntă, dar şi despre divorţ.

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt în culmea fericirii de când s-au căsătorit şi au de gând să plece în luna de miere în Franţa. Cei doi au făcut dezvăluiri inedite.

"Nunta a durat 14 ore. Nu s-a cântat 'Ia-ţi mireasă ziua bună' pentru că nu a fost timp", a declarat Maria Constantin, vineri, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena 1..

"Nu aşteptăm un divorţ, dar dacă ar fi, o să organizăm două petreceri, una pentru divorţul meu şi una pentru divorţul ei", a spus Marcel Toader.

Marcel Toader a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

A.B.

Foto: Captura Antena Stars

Citeşte şi:

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu! Imagini EXCLUSIVE de la cea mai aşteptată nuntă

Costumele populare sunt în vogă la nunta Mariei Constantin şi a lui Marcel Toader! Domnişoarele de onoare au atras toate privirile


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro