Nici nu a intrat bine în competiţie şi deja are un admirator înfocat! Cum arată tânărul care vrea să o cucerească pe Alexandra de la "Mireasă pentru fiul meu"

Alexandra este una dintre noile concurente care au intrat în casa "Mireasă pentru fiul meu". Tânăra este în zodia Scorpion, are 19 ani şi vine din Slatina.

Alexandra se descrie ca fiind o fire glumeaţă, rebelă şi sinceră. Se enervează repede când este minţită şi nu ii plac băieţii foarte înalţi. Alexandra a câştigat numeroase medalii la concursuri de dansuri moderne.

Alexandra a intrat sâmbătă în casa "Mireasă pentru fiul meu" şi a făcut deja o cucerire. Iulius este un tânăr de 26 de ani care locuieşte în Bucureşti şi vrea să intre pe 7 martie în competiţie pentru a o cunoaşte pe tânără.

Ce credeţi? S-ar potrivi?

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

FOTO / A intrat ca o albinuță la ”Mireasă pentru fiul meu” și a ajuns cât o balenuță. Una dintre concurente i-a șocat pe fani

După ce a fost acuzat că este homosexual, imaginile ACESTEA cu Nicu de la ”Mireasă pentru fiul meu” au apărut pe internet

Apariţie senzaţională. Viitoarea mămică, Mirela Boureanu Vaida, a făcut furori într-o rochie scurtă. Doamne, ce bine arată!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro