Nici nu zici că a fost gravidă! Cum arată Sânziana Buruiană la o săptămână după ce a născut. Fetiţa ei creşte văzând cu ochii

foto: facebook

Sânziana Buruiană se reface rapid după naştere! Blonda nu are o problemă cu kilogramele acumulate în perioada sarcinii, care par să dispară ca prin minune.

Sânziana Buruiană este o mămică fericită, care este absolut îndrăgostită de fetiţa ei. Blonda postează pe reţelele de socializare zi de zi fotografii cu fiica ei sau cu detalii din noua ei viaţă.

De curând, aceasta a profitat de câteva minute de pauză şi a ieşit la plimbare cu căţelul familiei ca să se bucure de zăpadă, mărturisindu-le prietenilor ei virtuali faptul că adoră iarna.

În imagine se poate observa că Sânziana Buruiană nu a rămas cu foarte multe kilograme în plus după sarcină, afişând o siluetă de invidiat la numai o săptămână de la naştere.

Blonda nu a ratat ocazia de a le arăta prietenilor ei virtuali şi o poză cu fetiţa ei, care creşte văzând cu ochii.

(foto: facebook)

Sânziana Buruiană a devenit pentru prima oară mamă pe data de 7 ianuarie. Blonda a dat naştere unei fetiţe ce va purta numele de Izabela Ştefania Ioana. La scurt timp după ce a venit pe lume, micuţa a primit cadou un medalion. Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf s-au cununat religios în octombrie 2015 şi formează un cuplu de doi ani de zile.

Citeşte şi:

Fetiţa Sânzianei Buruiană şi a lui Nicolae Zuluf doarme într-o trăsură! Cum o răsfaţă proaspeţii părinţi?

VIDEO / Cel mai aşteptat bebeluş al începutului de an este confuz. Câte naşe are fetiţa Sânzianei Buruiană

Ce...zulufată e! Fiica Sânzianei Buruiană a împlinit o săptămână

Surpriză neaşteptată pentru Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf. Au deschis uşa şi au găsit asta! Ce au primit proaspeţii părinţi

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro