VIDEO / Nick Rădoi îşi aşteaptă sufletul pereche:"Aştept să vină o fată care chiar să mă iubească!"

Viața sentimentală a milionarului Nick Rădoi poate fi sursa de inspirație a unor scenariști, iar succesul producției lor pare a fi asigurat. Pentru că, de-a lungul anilor, prin viața nababului de origine română au trecut o mulțime de femei care mai de care mai frumoase.

Nick Rădoi a organizat o petrecere în Mexic cu ocazia zilei lui de naştere, la care a participat şi Andreea Antonescu. Milionarul susţine că este în aşteptarea unei femei care să-l iubească cu adevărat.

"După experienţa pe care am avut-o cred că decizia mea e ok. Am ajuns un om mai calm, aştept să vină o fată care chiar să mă iubească. Să iubească sufletul meu, inima mea. Sunt convins că va veni şi ziua în care vom cânta la nuntă", a declarat Nick Rădoi, marţi, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Nick Rădoi este un milionar stabilit peste hotare care s-a iubit cu multe femei, printre care Alina Radi şi Oana Iordache.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Cine este noua iubită a lui Nick Rădoi? Omul de afaceri a spus adevărul despre femeia în compania căreia a fost surprins

Să fie noua lui iubită? După o ceartă ca-n povești, Nick Rădoi a petrecut în brațele unei brunete focoase

Ei ştiu cel mai bine cum să atragă atenţia şi trăiesc în lux şi opulenţă! Cum se întrec în capricii milionarii ţării?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro