Să fie noua lui iubită? După o ceartă ca-n povești, Nick Rădoi a petrecut în brațele unei brunete focoase

Viața sentimentală a milionarului Nick Rădoi poate fi sursa de inspirație a unor scenariști, iar succesul producției lor pare a fi asigurat. Pentru că, de-a lungul anilor, prin viața nababului de origine română au trecut o mulțime de femei care mai de care mai frumoase.

Petrecerile fabuloase pe care Nick Rădoi le-a organizat de-a lungul timpului în incinta luxoasei sale vile din Los Angeles, i-au atras acestuia titulatura de milionar excentric. Cu toate astea, Nick Rădoi, susţine că nu-i place să fie catalogat aşa, dar atunci când are invitaţi îşi doreşte ca aceştia să se simtă cât se poate de bine la el acasă. ”Nu-mi place să fiu considerat un tip excentric. Sunt un om normal, căruia îi place să aibă mulţi prieteni”, a explicat Nick Rădoi pentru Spynews.ro.
Și, parcă pentru a demonstra că nu este chiar un excentric, spre deosebire de anii trecuți, Nick Rădoi nu a mai organizat vreo petrecere fastuoasă de Revelion, preferând să chefuiască alături de câțiva amici apropiați de-ai lui, printre care s-a numărat și Andreea Antonescu. Dar, pentru că în noul an nu putea intra ca ”burlac”, milionarul de origine română s-a ”descurcat”.
Și, spun sursele noastre, alături de el a fost o tânără, Diana, cea care l-a ajutat să deschidă spa-ul de lux pe care acesta îl deține în Mexic și cu care s-a certat în ultima vreme. Dar, suspect, cei doi s-au împăcat și, mai mult decât atât, păreau extrem de apropiașți unul de celălalt, semn că între ei se petrece ceva.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro