VIDEO / Nicolae Guță a băgat spaima-n nuntași! A pus mâna pe pușcă și a strigat: ”TRAGE!!!”

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guță pare să fie decis să le arate tuturor că este mai puternic ca niciodată. Chiar dacă, pentru asta, a fost nevoit să pună mâna, la o nuntă, pe pușcă.

Nicolae Guță, după ce s-a dat în spectacol la o nuntă în urmă cu câteva zile, a recidivat. De data aceasta, manelistul a pus mâna pe o pușcă automată care părea reală și, în timp ce îi distra pe nuntași și cânta la microfon, o agita amenințător. De altfel, la un moment dat, sub privirile aprobatoare ale amicului care i-a înmânat arma, la microfon, Nicolae Guță, râzând, a început să strige: ”Trage”, timp în care, din boxe, s-a auzit ca și când manelistul chiar ar fi apăsat pe trăgaciul puștii automate. Din fericire, totul a fost doar o glumă și, la nunta cu pricina, Nicolae Guță nu a mai provocat un dezastru, așa cum făcuse cu doar câteva zile înainte, când, nervos din cale afară, i-a înjurat ca la ușa cortului pe invitați din cauza scandalului în care a fost implicat alături de soția lui.
Nicolae Guță s-a împăcat cu Cristina după ce a înșelat-o
Acum câteva săptămâni, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar blondina Nina, tânăra originară din Republica Moldova, cea care a jucat rolul de amantă, nici nu ar fi existat. Cu toate acestea, acum, Cristina îl face să plătească scump ”scăparea”, reușind să îl facă pe manelistul Nicolae Guță să își iasă din minți de supărare.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro