VIDEO / Nicolae Guţă a snopit-o pe Iulia, după ce a văzut că l-a înşelat cu băiatul Narcisei

captura Antena 1

Nicolae Guţă a ales până a cules! A renunţat la Flori pentru Iulia, iar focoasa blondă l-a înşelat pe manelist cu Nicuşor, fiul Narcisei. A văzut imaginile şi manelistului nu i-a venit să creadă iniţial, dar după ce Iulia a confirmat imaginile a luat-o razna.

Nicolae Guţă a ales până a cules! Manelistul s-a îndrăgostit nebuneşte de Iulia şi a renunţat la Narcisa şi la Flori pentru blondă, iar acum are parte de surpriza vieţii lui. Se pare că tânăra l-a înşelat pe Guţă cu Nicuşor, băiatul Narcisei.

Iniţial, manelistul a fost bulverasat şi a refuzat să creadă ceea ce vedea în imagini. Când blonda a confirmat întâlnirile, Guţă şi-a ieşit din minţi şi a sărit să o bată pe Iulia. a tras-o de păr, a tăvălit-o pe jos şi a lovit-o cu bestialitate.

"Imaginile nu sunt destul de clare, nu sunt concludente. Ce căutai cu băiatul Narcisei? Te-a pus Narcisa să te plimbi cu el la 1 noaptea prin parc! Taci din gură, handicapato!", a declarat Nicolae Guţă la "Un show păcătos", de la Antena 1, înainte de a sări la bătaie.

Iulia a încercat să se disculpe în faţa lui Guţă, dar nimic: "Nu am nimic cu el. M-am dus cu fi-tu să bem o cafea! Ai făcut lucrurile astea ca să mă desparţi de Nicolae Guţă. Eram supărată pe el, pentru că era plecat după Flori. Tu acum vrei să mă desparţi de Guţă".

Narcisa a atacat-o şi ea pe blondă, pe care a acuzat-o că i-a corupt feciorul: "Mi-ai luat bărbatul şi acum vrei să-mi iei şi băiatul? Vrei să-mi corupi copilul? Eşti o devoratoare de bărbaţi! Ce vrei, să-i iei pe toţi la rând? Tu ai venit  la mine să tranşăm o problemă şi mi-ai îmbârligat băiatul? Asta are vrăjeală să corupă 10 deodată".

Nicuşor a povestit cum s-a întâmplat totul între el şi Iulia: "Ea a început să-mi facă ochi dulci. Eu am înţeles-o! Am vrut să o scap pe mama de tine, să-i iau o piatră de pe inimă. Ea m-a invitat în club. Iulia mi-a spus că stă cu tine pentru bani".

Nicolae Guţă are un copil cu Narcisa

Nicolae Guţă şi Narcisa sunt legaţi de copilul pe care îl au împreună, un băiat pe nume Alberto. Manelista este cea care îi este alături de peste zece ani de zile şi i-a trecut cu vederea nenumărate aventuri, inclusiv faptul că acesta a avut o fetiţă cu Beyonce de România. În ultimul an, Guţă s-a cuplat cu Flori şi a lăsat-o însărcinată. Bruneta a avortat când a aflat că manelistul are o aventură cu Iulia, o blondă focoasă.

Citeşte şi

VIDEO / Iulia, iubita lui Nicolae Guţă a dansat lasciv în mijloacele de transport din Capitală! Imaginile care îl vor trece pe cântăreţ pe sistem turbo

VIDEO / Nicolae Guţă, probe de foc pentru Flori, Narcisa şi Iulia! Cântăreţul vrea să le testeze iubirea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro