VIDEO / Nicoleta Nucă cântă operă pentru prima dată, în rolul Mariei Callas: “Mă regăsesc în rolurile de divă”

captura Antena 1

Nicoleta Nucă va avea parte de o mare provocare sâmbătă, 26 martie, de la ora 20.00, la Antena 1, când o va imita, pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!”, pe Maria Callas, considerată cea mai mare cântăreață de operă din cea de-a doua jumătate a secolului XX.

“Am pe umeri o responsabilitate foarte mare, pentru că Maria Callas e Maria Callas. Și nu cred că va exista vreodată cineva care să fie la fel ca ea. Nu știu ce va fi în seara asta…”, spune Nicoleta.

Concurenta de la “Te cunosc de undeva!” va interpreta Addio del passato, o arie din actul III al operei “Traviata” de Verdi, și este pentru prima dată când va cânta operă în public.

“Până acum, Maria Callas a fost cel mai greu personaj din punct de vedere emoțional pe care l-am interpretat pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Pe de altă parte, mă reprezintă rolurile de divă, genul acesta de personaje mari, cu mesaje puternice”, adaugă ea.

Nicoleta Nucă mai spune că, în această perioadă din viața ei, este concentrată exclusiv pe cariera artistică și că, în curând, va lansa o nouă piesă.

“În acest moment, sunt concentrată 100% pe cariera și pe creșterea mea artistică, alături de echipa mea de management și îmi doresc ca viața mea privată să rămână astfel. Fiind single, pot să mă dedic și mai mult timp muzicii și carierei, de aceea mi-aș dori ca viața mea personală să beneficieze de cât mai puțină atenție din partea presei și a publicului. În perioada următoare, pregătesc lansarea unei noi piese și un EP care să cuprindă toate piesele cunoscute de fanii mei și altele noi”, a mai spus concurenta de la “Te cunosc de undeva!”.

Emisiunea "Te cunosc de undeva" poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Citeşte şi:

VIDEO / Nicoleta Nucă cântă operă pentru prima dată, în rolul Mariei Callas: “Mă regăsesc în rolurile de divă”

VIDEO / Premieră la "Te cunosc de undeva"! Doi artişti au fost declaraţi câştigători în această seară

VIDEO / O să ai fiori pe şira spinării! Paula Chirilă s-a transformat în Montserrat Caballé pe scena de la "Te cunosc de undeva"

Ce sacrificii a făcut Andrei Ștefănescu ca să semene cu Andreea Bălan: "Cel mai greu mi-a fost să... "

A.E:D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro