Nimeni nu a mai văzut-o de mult! Care este adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Familia avocatei spune TOT!

Starea de sănătate a Paulei Iacob a stârnit îngrijorare printre toți cunoscuții ei, informațiile contradictorii despre motivul pentru care a ajuns la Spitalul de Urgență venind din toate părțile. Fiica reputatei avocate a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro ce se petrece acum cu mama sa.

”Pentru prima oară, veștile sunt bune. Starea ei de sănătate a început să se îmbunătățească, acum e binișor”, ne-a spus, vizibil ușurată, Ruxandra Iacob. Mai mult decât atât, ea ne-a dezvăluit și că tratamentele pe care le urmează au intrat în zona recuperării medicale, iar medicii sunt oprimiști. ”Acum urmează doar tratamente de recuperare medicală după operația pe care a suportat-o. Face și balneologie, face și tratamente de recuperare specifice bolii pe care a avut-o. Dar, din fericire, medicii sunt oprimiști, iar starera eii este, repet, bună. Încă nu știm când va fi externată, dar sperăm că se va întâmpla cât de curând”, ne-a mai explicat Ruxandra Iacob, medic de meserie.


Paula Iacob, în vârstă de 83 ani, a ajuns, acum o lună, din nou, la spital. Celebra avocată a fost internată de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le are par să fie mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat.

Citește și:

Adevărul despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Informații EXCLUSIVE

Dezvăluiri despre starea de sănătate a Paulei Iacob! Declarații EXCLUSIVE

Adevărul despre starea Paulei Iacob! Declaraţii EXCLUSIVE ale fiicei avocatei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro