Nimeni nu se aştepta la asta din partea ei! Am aflat ce o înnebuneşte pe Ozana Barabancea

Ozana Barabancea este una dintre cele mai spumoase apariţii TV şi a reuşit să trezească admiraţia multora prin stilul ei vestimentar de care nu se dezice sub nicio formă, indiferent că apare la TV, merge la evenimente sau, pur şi simplu, se ocupă de activităţile zilnice.

Ozana Barabancea se declară o fană înrăită a iilor pe care le poartă ori de câte ori are ocazia încercând să le integreze în ţinutele ei.
A fost de ajuns să spună o singură dată că este fană a portului tradiţional românesc și a și reuşit să adune în colecţia ei nici mai mult nici mai puţin de 120 de ii, care mai de care mai viu colorate şi mai spectaculoase. „Am în jur de 120 de ii. Ia e mai mult decât o haină. Este un veşmânt cu puteri magice, prin semnele cusute. Multe dintre ele pot fi regăsite în geometria sacră. De aceea sunt foarte puternice. Le îndrum pe toate româncele să facă la fel, şi să adopte ia ca pe o parte din noi”, a spus Ozana.


Numărul impresionant al iilor este direct proporţional şi cu vechimea unora dintre ele, Ozana găzduind în şifonierul ei sute de ani de istorie. „Nici nu mai ştiu care este cea mai veche. Costumul de mireasă are 120 de ani, dar cred că am şi ii mai vechi”, a mai spus Ozana.

Citeşte şi:

A MURIT! Ozana Barabancea e distrusă! "Da, aşa e, am mers la capelă!"

VIDEO / Ozana Barabancea, emoționată până la lacrimi. Două artiste cunoscute au făcut-o să plângă, la "Te cunosc de undeva"

SURPRIZĂ IMENSĂ pentru Ozana Barabancea. Pozele care au făcut-o să PLÂNGĂ de emoţie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro