Nimeni nu se aştepta la asta! Unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria "Mireasă pentru fiul meu" s-a despărţit!

Sursa foto Arhiva

Au format unul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul 4 al realy-showului MPFM, dar se pare că norocul nu a fost de partea lor până la sfârşit.

Carmen nu a intrat în cercul de fete pe care Dănuţ să le placă, dar până la urmă cei doi au format un cuplu care începuse foarte frumos. De-a lungul competiţiei "Mireasă pentru fiul meu" cei doi s-au certat şi împăcat de mai multe ori. Cu aproximativ o luna înainte de finală sezonului 4 "Mireasă pentru fiul meu", ei s-au certat şi s-au despărţit, apoi au intrat în conflict cu ceilalţi competitori, sfârşind prin a fi eliminaţi, fără a prinde un loc pe podium sau a beneficia de premii financiare.

După ce a ieşit din casă, Dănuţ a luat legătura cu ea şi, la scurt timp, au apărut şi primele poze cu ei sarutandu-se. Dănuţ şi Carmen lăsau impresia că sunt mult mai fericiţi ca niciodat. Cei doi au plecat împreună în mai multe vacanţe oferite de susţinători şi prezentau imaginea unui cuplu care nu întâmpina niciun fel de problema.

În urmă cu câteva zile, pe pagină oficială de Facebook a lui Dănuţ, au apărut poze doar cu el, ceea ce i-a făcut pe fani să se întrebe dacă mai este sau nu împreună cu fosta concurenţă Carmen.

Întrebat fiind dacă el şi Carmen mai sunt împreună, Dănuţ a mărturisit că pur şi simplu nu se potrivesc şi nu sunt compatibili, de aceea fiecare a ales să urmeze un alt drum.

„Dănuţ fi tare, viaţă merge mai departe. Zâmbeşte că eşti un băiat minunat!” sau „Aşa bărbat nu se ratează de nimeni.”
au fost doar două din comentariile susţinătorilor.

„Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
Tatăl unuia dintre concurenţii "Mireasă pentru fiul meu" 5 trage semnale de alarmă: "Primul cuplu de homosexuali din competiţie"
Cei mai cuminți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”! În timp ce alţii încalcă regula 25, ei se sărută departe de camerele de filmat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro