Noi informații despre coronavirusul din China. Oficial chinez: "Originea epidemiei..."

Noi informații despre coronavirusul din China. Oficial chinez: "Originea epidemiei..." © Arhiva

Cele mai negre temeri ale populației se adeveresc. Epidemia cu virusul periculos din China se răspândește cu o rapiditate greu de stăpânit, iar specialiștilor le este tot mai greu să afle care este cauza coronavirusului.

Până în prezent, 56 de oameni au murit din cauza coronavirusului și alți aproximativ 2000 sunt infectați la nivel mondial. Mai multe orașe din China, cu milioane de locuitori, a fost închise ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii și mai mari a coronaviruslui. Locuitorii din Beijing au fost sfătuiți de autorități să evite să dea mâna, chiar și atunci când se salută. Orașul Wuhan, considerat și zona de unde s-a răspândit virusul periculos, nu mai circulă nici un fel de transport în comun, iar în spitale e haos.

Ca o măsură extremă, doctorii din spitalele din Wuhan poartă scutece pentru a avea timp să consulte toți oamenii.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat că numărul cazurilor confirmate de coronavirus a ajuns la 1287.

Coronavirusul a ajuns și în alte zone ale lumii precum Thailanda, Vietnam, Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, Nepal, Malaezia, SUA, Australia și Franța. 

"Cunoştinţele noastre despre coronavirus sunt limitate. Originea epidemiei nu a fost găsită. Nu este clar mecanismul de răspândire şi dacă virusul ar putea suferi mutaţii", a declarat un oficial chinez, potrivit presei internaționale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro