Noi probleme pentru Larisa Drăgulescu! E nevoită să facă rost de 25.000 de euro pentru a dormi liniștită

Pentru Larisa Drăgulescu coșmarul prin care a trecut este departe de a se încheia. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Marian Drăgulescu tremură de teama că va fi nevoită să scoată nu mai puțin de 25.000 de euro din buzunar pentru liniștea familiei.

”La urechea operată acum opt ani în Austria (atunci i s-a făcut un implant cohlear fetiței, n.r.) i s-a format un colesteatom în urechea internă și, timp de patru ani, el a tot crescut”, ne-a spus, zilele trecute, Larisa Drăgulescu, fosta soție a celebrului gimnast Marian Drăgulescu. Acum, după ce micuța a fost operată, o nouă problemă îi dă coșmaruri Larisei.
Mai exact, ne-a spus aceasta, operația fetiței trebuie monitorizată îndeaproape timp de minimum șase luni, iar la primul semn că ceva este în neregulă, lucrurile se complică enorm. Mai exact, în cazul în care apare cea mai mică infecție postoperatorie la uurechea fetiței sale, implantul cophlear pe care aceasta îl suportase cu mulți ani în urmă va trebui scos și înlocuit. Iar această operație, explică Larisa Drăgușescu, costă nu mai puțin de 25.000 de euro.
Aceasta este și motivul pentru care Larisa și fetița ei vor mai rămâne în spitalul în care a fost micuța operată încă cel puțin o săptămână, starea lui Beatrice fiind atent monitorizată de medicii care au tratat-o.
Joia trecută, Beatrice, fetița lui Marian și a Larisei Drăgulescu, a fost operată de urgență pentru a-i fi extirpat un  colesteatom, micuța fiind, în acea vreme, în pericol ca zona capului să îi fie extrem de grav afectată de boala de care suferea.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro