Nu a primit inelul, dar s-a ales cu cheile de la casă! O celebritate de la noi a decis să se facă "fată de casă"

Este una dintre cele mai apetisante brunete de la noi, dar a suferit mult din dragoste. Acum însă iubeşte din nou şi nu mai poate ascunde acest lucru. Ea şi-a asumat de curând relaţia cu misteriosul bărbat care i-a furat inima şi a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cum a reuşit tânărul Daniel să o cucerească.

S-a iubit ani buni cu Nicolae Mitea, iar de la despărţirea de fotbalist, focoasa brunetă nu s-a mai implicat în nicio relaţie serioasă, semn că a căutat temeinic un bărbat, exact pe gustul ei, pe care se pare că l-a şi găsit, în urmă cu câteva săptămâni.


Fosta asistentă este îndrăgostită lulea şi nu îşi mai încape în piele de fericirea, semne că Daniel are toate calităţile pe care Andreea le căuta la bărbatul alături de care să formeze un cuplu. „Sunt foarte fericită. Am discutat deja despre viitor, vrem să ne mutăm împreună şi urmează să facem asta, în cel mai scurt timp. Stăm non stop împreună, nu ne mai săturăm unul de altul”, a declarat Andreea, pentru Spynews.ro.


Pe lângă toate calităţile pe care Andreea le-a găsit în el, se pare că Daniel are şi o situaţie financiară extrem de bună, permiţându-şi să îşi răsfeţe iubita cât se poate de mult. Chiar dacă este încă tânăr, Daniel este un mic om de afaceri, multe dintre acestea având legătură cu domeniul imobiliar. Nici la capitolul maşini nu stă rău de loc, deţinând nu mai puţin de patru automobile, fiecare costând câteva zeci de mii de euro.

Citeşte şi:

Prima imagine cu chipul iubitului Andreei Tonciu! Bruneta a divulgat şi identitatea bărbatului misterios

VIDEO / Andreea Tonciu, dezvăluiri despre relaţia cu bărbatul care i-a furat inima: "Stau cu iubitul meu"

Puţin câte puţin! Andreea Tonciu, o nouă imagine cu iubitul ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro