Nu ai să o recunoști! Uite cât de sexy s-a făcut o concurentă X-Factor!

A fost una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul al doilea al emisiunii X-Factor, dar, o bună bucată de vreme nu s-a mai auzit nimic de ea. Dar, în timpul scurs, tânăra a avut grijă să își schimbe complet înfățișarea și... stilul muzical.
Diana Vasian a lansat, de curând „No me digas nada”, un cover balcanic dupa hitul unei unei celebre cântărețe din Bulgaria, apărând, din nou, în lume amuzicii. Iar schimbările făcute sunt spectaculoase. Pentru că din tânăra ușor ”vâlvoi” care apărea pe scena X-Factor și cucerea jurații de atunci, acum, Diana s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. 
Am cântat mai multe genuri de muzică, dar cel mai bine mi se potrivesc piesele cu influență balcanică. Lucrez deja în studio la o piesă oficială, pe care să o pot lansa și în străinatate dar, deocamdată, mă concentrez pe acest cover”, ne-a spus Diana Vasian.   
Diana, care canta de la 8 ani, a participat la mai multe concursuri muzicale, printre care ”X Factor” , în 2012. Este absolventă a Școlii populare de Arte – Petroșani, a liceului de Muzică din Deva – secția canto-pian și a Facultății de Muzică București – Pedagogie muzicală. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro