Nu mai există nicio şansă de împăcare între Matei Stratan şi Mădălina Ghenea!? Vedeta a părăsit ţara

+4 click pentru
galerie

Matei Stratan şi Mădălina Ghenea © arhiva

După o perioadă destul de tristă în care a dat de înţeles prin postările sale că trece prin momente grele, Mădălina Ghenea a fost surprinsă cu un zâmbet larg pe buze.

Mădălina Ghenea a dat naşterea unei fetiţe superbe de care a ales să aibă mare grijă aşa că şi-a pus cariera în stand-by pentru un timp. Dar, aceasta a decis să revină în lumina reflectoarelor, aşa că s-a întors în Italia, ţara în care a cunoscut succesul.

Mădălina Ghenea a dat de înţeles că trece prin momente grele, motivul fiind, potrivit spuselor ei, chiar partenerul ei, Matei Stratan pe care aceasta l-a acuzat că dă like-uri altor femei. În ţară, cei doi locuiau separat.

Vedeta şi milionarul nu locuiau împreună, dar au decis să facă compromisuri de dragul fetiţei lor, Charlotte.

Mădălina Ghenea a publicat în ultima perioadă poze care au dat de înţeles tuturor că este tristă şi se simte singură. Aceasta pare hotărâtă, însă, să lase perioadele de tristeţe în urmă şi să se axeze pe carieră, de aceea a ales să rămână o perioadă în Italia.

Putem înţelege că problemele dintre ea şi Matei Stratan nu au fost rezolvate, iar vedeta a decis să plece departe de el.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro