FOTO / Nu o să îţi vină să crezi! Mihai Morar, în lacrimi la TV! Ce l-a emoţionat ATÂT de tare pe moderator!

Sursa foto Arhiva

Mihai Morar, prezentatorul emisiunii "Răi da` Buni" a fost emoţionat până la lacrimi de o femeie cu o poveste de viaţa demnă de filmele horror.

Moderatorul a fost la un pas să plângă atunci când a auzit povestea Monicăi, o mamă cu doi copii, violată şi maltratată de un soţ beţiv şi impulsiv.

Disperată, în papuci de casă şi cu lacrimi pe obraji. A fugit de acasă, cu tot cu cei doi fii, doar cu ce avea pe ea pentru că soţul ei a venit aseară acasă şi a început să dea din nou în ea.

Mama Monica trăieşte un coşmar şi este terorizată de mai bine de şapte ani de tatăl copiilor ei. Femeia a fugit de acasă cu cei doi copii ai ei, iar acum stă pe drumuri, deoarece nici mama ei nu o ajută.

"Nu mai pot să mai rezist. Mi-e frică să stau în casa lui. Am ascuns cuţitele. Era în pat răstignit de beat ce era şi avea muzica la maximum şi s-a ridicat să mă agaţe. Am luat copiii şi am plecat, în parcul grădiniţei. Am dormit pe frunzele de acolo. Mama mă condamnă că m-am împăcat cu el, dar am zis că copiii trebuie să aibă tată, că eu n-am avut. Când se îmbată mă bate şi pe mine şi pe copii. Îmi dădea cu pumnii în cap şi a vrut să mă violeze.Eu m-am luptat cu el şi m-a muşcat de picior de a trosnit carnea d epe mine. El nu consideră că că e viol dacă sunt căsătorită cu el. Nu ştiu încotro să o apuc cu copiii. Am lucrat la un cămin de bătrâni şi la o croitorie de huse de maşini. Acum un an am stat la ea trei luni, mai aveau copiii de stat 2 săptămâni ca să termine şcoala. Ei s-au certat cu nepotul meu, iar a doua zi m-a dat afară pe poartă. A zis că nu mai vrea să mai audă nici de mine nici de copii. Ieri dimineaţă am sunat-o pe ea şi mi-a zis că nu vrea să ştie de mine. I-au dispărut actele casei ei şi mă consideră pe mine vinovată. A spus să-i uit şi numărul de telefon. Mă alerga şi pe stradă. Nu-mi găsesc un acoperiş deasupra capului"
, a declarat Monica, joi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Bătăi și teroare! O femeie a fugit de acasă cu cei doi copii, din cauza soţului bătăuş: "Îmi dădea cu pumnii în cap şi voia să mă violeze!"
Tragedie în Vrancea! Doi oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi patru au fost grav răniţi într-un accident de maşină


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro