VIDEO / Bătăi și teroare! O femeie a fugit de acasă cu cei doi copii, din cauza soţului bătăuş: "Îmi dădea cu pumnii în cap şi voia să mă violeze!"

Disperată, în papuci de casă şi cu lacrimi pe obraji. A fugit de acasă, cu tot cu cei doi fii, doar cu ce avea pe ea pentru că soţul ei a venit aseară acasă şi a început să dea din nou în ea.

Mama Monica trăieşte un coşmar şi este terorizată de mai bine de şapte ani de tatăl copiilor ei. Femeia a fugit de acasă cu cei doi copii ai ei, iar acum stă pe drumuri, deoarece nici mama ei nu o ajută.

"Nu mai pot să mai rezist. Mi-e frică să stau în casa lui. Am ascuns cuţitele. Era în pat răstignit de beat ce era şi avea muzica la maximum şi s-a ridicat să mă agaţe. Am luat copiii şi am plecat, în parcul grădiniţei. Am dormit pe frunzele de acolo. Mama mă condamnă că m-am împăcat cu el, dar am zis că copiii trebuie să aibă tată, că eu n-am avut. Când se îmbată mă bate şi pe mine şi pe copii. Îmi dădea cu pumnii în cap şi a vrut să mă violeze. Eu m-am luptat cu el şi m-a muşcat de picior de a trosnit carnea d epe mine. El nu consideră că că e viol dacă sunt căsătorită cu el. Nu ştiu încotro să o apuc cu copiii. Am lucrat la un cămin de bătrâni şi la o croitorie de huse de maşini. Acum un an am stat la ea trei luni, mai aveau copiii de stat 2 săptămâni ca să termine şcoala. Ei s-au certat cu nepotul meu, iar a doua zi m-a dat afară pe poartă. A zis că nu mai vrea să mai audă nici de mine nici de copii. Ieri dimineaţă am sunat-o pe ea şi mi-a zis că nu vrea să ştie de mine. I-au dispărut actele casei ei şi mă consideră pe mine vinovată. A spus să-i uit şi numărul de telefon. Mă alerga şi pe stradă. Nu-mi găsesc un acoperiş deasupra capului", a declarat Monica, joi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / A fost bătută până a leşinat! O tânără din Timişoara îşi caută agresorul: "Mă ținea de gură și îmi spunea că mă desfigurează!"

VIDEO / Motivul cutremurător pentru care o tânără din Botoșani şi-a oferit copilul spre adopţie printr-un anunţ la mica publicitate: "Eram disperată!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro