VIDEO / Motivul cutremurător pentru care o tânără din Botoșani şi-a oferit copilul spre adopţie printr-un anunţ la mica publicitate: "Eram disperată!"

Un caz şocant şi revoltător în acelaşi timp vine din judeţul Botoşani. O tânără şi-a oferit copilul spre adopţie printr-un anunţ la mica publicitate. Este vorba de un băieţel de şase ani, cel mai mare dintre cei trei copii ai ei.

Mama care a şocat România s-a căsătorit de tânără şi la nici 20 de ani l-a născut pe Cristi, băiatul pe care acum îl „scoate pe tarabă” . La scurt timp a adus pe lume cel de-al doilea copil, iar soţul ei a ajuns la închisoare. Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihaela şi-a refăcut viaţa şi i-a oferit un copil şi celui de-a dolea partener. Acum, bărbatul îi cere să renunţe la unul dintre copii, pe motiv că au crescut cheluielile.

"Eram disperată, căutăm o familie să aibă grijă de copilul meu. Nu ştiam pe unde să merg. Am zis să dau un copil spre adopţie, pe băiatul meu cel mare. Concubinul meu mi-a zis să mă întorc doar cu doi copii acasă. Am plecat de o lună de acasă. Ne-am certat şi am plecat cu copiii. N-am mai putut. Eu am zis că aşa e mai bine pentru dânsul, e mai mare, înţelege. Am fost dată afară de părinţi, am stat pe la o mătuşă şi nu am mai avut unde să stau. Pe părinţii mei nu-i interesează că am ajuns pe drumuri. Tatăl celor doi copii e la puşcărie şi îmi refăcusem viaţa, dar n-a mers. Sper să se găsească o soluţie, eu vreau să îi cresc pe toţi trei. Mătuşa m-a ţinut o săptămână, după aia m-am întors la părinţi, dar ei erau beţi şi m-au fugărit. Mi-am dat seama că lui nu-i convenea să stau cu toţi trei copii la dânsul. M-a rugat băiatul să nu-l dau", a declarat Mihaela, joi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

„Ajutaţi-mă să găsesc o familie care să vrea să aibă grijă de Cristian. Mă doare sufletul şi nu vreau să-l dau, dar din cauza scandalului sunt nevoită să dorm pe la rude”, scria în anunţul publicitar.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Caz cutremurător. Şi-a oferit copilul la mica publicitate

Ei îl au pe conştiinţă pe băieţelul ucis de atacatorul Ralucăi Macovei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro